Yhteystiedot

Mauno Saari
mauno.saari@gmail.com

Blogin arkisto

Uusimmat kommentit

FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄSeppo Ruottu  14.10.2022 18.30
FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄMartti Issakainen  14.9.2022 19.02
FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄTeemu  13.9.2022 16.58
FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄYksi miljoonista kansalaisista, joiden mielipidettä ei edes kysytty  11.9.2022 20.49
FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄJK  11.9.2022 4.33

Uusimmat kirjoitukset

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:712861 kpl

OHJUKSIA JA KUMILUOTEJA

Maanantai 14.11.2022 klo 17.18 - Mauno Saari

12.10.22

VALEHTELU JA MANIPULAATIO ottavat kierroksia. Lännen (ja Suomen) poliitikot ja "asiantuntijat" ovat arvioissaan ja ennustuksissaan etunojassa kuin Nykäsen Matti aikanansa.

Pötyä toistellaan kiihtyvästi. Venäjän ohjukset ovat kuulemma loppumassa ja se käyttää viimeisiään tähtäämällä ne siviilikohteisiin. On toistettava: – Ohjuksia taitaa riittää. – Jos siviilikohteisiin tähdättäisiin, uhreja olisi jo nyt tuhansia.

Kiihtyvästi julistetaan myös vastoin tosiasioita, että Venäjä aloitti sodan. Unohdetaan tietoisesti koko historia vuodesta 2014 eteenpäin. Vielä Maidanin vallankaappauksen aikana Suomen media julkaisi uutisia siitä, että kymmeniä tappaneet ampujat olivat uuden hallinnon tilaamia. Ja että natsit suorittivat Odessan murhapolton. Sitten takit vaihdettiin ja ruvettiin jauhamaan läntistä propagandaa.

Meidät kaikki on saatava uskomaan, että Venäjä käy raakaa terrorisotaa, sen sijaan Ukrainan armeija tekee humanitaarista työtä ja ampuu korkeintaan kumiluoteja.

Mistä manipulaation ja valheiden tihentyminen kertoo? Propagandan perussäännöstä: kun valhetta hokee kyllin kauan, se muuttuu ensin epätietoisuudeksi, sitten totuudeksi. Taikurin hatusta nousee kani.

Länsi istui kämmentensä päällä kahdeksan vuotta. Niin kauan USA:lla, Ranskalla ja Saksalla oli aikaa estää sota. USA ei sitä halunnut. Se esti Minskin sopimuksen voimaantulon ja johtaa nyt kouluttamiaan ja varustamiaan Kiovan joukkoja.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Valemedia, manipulaatio, natsit

PUUTA HEINÄÄ.

Maanantai 14.11.2022 klo 17.07 - Mauno Saari

09.10.22

MINULTA KYSYTÄÄN S-POSTISSA miksi kirjoitan puuta heinää. No, kirjoitan muun muassa tehdäkseeni muistiinpanoja tästä totaaliseen hulluuteen päätyvästä ajasta. Ja säilyttääkseni järkeni, suhteellisuudentajuni, näköjään myös kertoakseni toisille ahdistuneille, etteivät he ole yksin.

Niin, ja välittäneeksi tietoja, joita vanhana journalistikonkarina tulen penkoneeksi esille. Päivä päivältä ns. tavallisen ihmisen on yhä vaikeampaa erottaa oikea tieto valheista, joita meidän propagandan ämyreiksi muuttuneet "tiedoitusvälineemme" toistelevat.

Valhemedian ja poliittisen johtomme vihan ja sotauhon täyttämä yksituumaisuus ei johda mihinkään hyvään. Miten on ikävä muuatta valtiomiestä, joka nyt huutaa haudastansa näille tunareille.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Valemedia, propaganda