Yhteystiedot

Mauno Saari
mauno.saari@gmail.com

Blogin arkisto

Uusimmat kommentit

FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄSeppo Ruottu  14.10.2022 18.30
FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄMartti Issakainen  14.9.2022 19.02
FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄTeemu  13.9.2022 16.58
FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄYksi miljoonista kansalaisista, joiden mielipidettä ei edes kysytty  11.9.2022 20.49
FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄJK  11.9.2022 4.33

Uusimmat kirjoitukset

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:681217 kpl

Hirviö ja lintukoto

Torstai 16.5.2019 klo 12.05 - Mauno Saari


Puolueettoman Itävallan presidentti Alexander van der Bellen piti 15.5.2019 puheen. Hän antoi Yhdysvaltojen kuulla kunniattomuutensa jyrkin, huolestunein sanoin. Hän pitää USA:n toimia Irania vastaan provokatiivisina ja pelkää, että suurvalta saa aikaan uuden sodan Lähi-Idässä.

Voisimmeko kuvitella, että ”sotilaallisesti liittoutumattoman” Suomen presidentti puhuisi samalla tavalla? 

Sauli Niinistö on uittanut meidät syvälle USA/Nato-rysään, jonne pääsee helposti, mutta josta ei pääse pois ilman helvetillistä kriisiä. Niinistön retoriikka ei muistini mukaan ole tähän mennessä sisältänyt vähäisintäkään kritiikkiä USA:n suuntaan, ei vaikka Obaman ja Trumpin aikana Yhdysvallat on tuhonnut valtioita, tapattanut niiden johtajia, saanut aikaan orastavan kauppasodan ja uhkaa nyt sodalla Irania ja aseellisella interventiolla Venezuelaa. 

                                                                 ***

Tällainen ystävä meillä on, narsistinen ja rasistinen hirviö. USA:n johdolla on varma käsitys maan kaikinpuolisesta ylivoimaisuudesta ja paremmuudesta, oman moraalinsa puhtaudesta, tuhoisten ja likaisten operaatioidensa ja tavoitteidensa oikeutuksesta. 

USA työntää kuristavat lonkeronsa kaikkialle. Maan kongressi on jo vuosia sitten nimennyt Venäjän viholliseksi ja antanut presidentille oikeuden sodan aloittamiseen tätä vihollista vastaan. 

Nato/USA:n sotakoneisto on piirittänyt Venäjän tehokkaasti. Suurin aukko piiritysrenkaassa on Suomi. Tai oli, sillä solmittu isäntämaasopimus ja Naton hivuttautuminen Suomeen ovat muuttaneet tilanteen. Toisen maailmansodan aikainen kuvio on toistumassa: silloin Saksalle tarjottiin hyökkäysväylä Suomen läpi Neuvostoliittoon. Nyt Saksan tilalla on Nato/USA.

Suomen kansalaisia aivopestään hyväksymään tilanne, johon on edetty pienin mutta päättäväisin askelin. Naton hybridikeskus toimii jo Helsingissä, Naton ja USA:n sotakoneet ovat Suomen lentokentillä ja ilmatilassa jo kuin kotonaan.

Isäntä on tullut taloon, sopimuksen hengen mukaisesti!

On sanottu, että kyseessä on vain aiesopimus, jolla ei ole mitään käytännön merkitystä. Olen kysynyt ja kysyn uudestaan: – Jos sopimus on merkityksetön, miksi se tehtiin?

                                                                 ***

Meitä kansalaisia kohdellaan alamaisina, joille valehteleminen ja asioiden pimittäminen ei ole vain sallittua vaan suorastaan välttämätöntä maan edun kannalta. 

Seuraavien eduskuntavaalien jälkeen Suomea suurella todennäköisyydellä johtaa Nato-jäsenyyttä kannattava oikeisto. Eduskuntavaaleista on seuraavan presidentin valintaan aikaa vajaa vuosi. 

Onko mahdollista, että äärimmäisen tarkasti suurta kansansuosiotaan varjeleva Niinistö vie Suomen Naton jäseneksi kaksien vaalien välisenä aikana? Hän ei enää voi tulla valituksi, mutta ennen vallanvaihdosta hänen kädessään ovat Nato-oven avaimet.

On arvioitu, että Nato-jäsenyyttä vastustava suomalaisten enemmistökin voisi muuttaa kantansa, jos rakastettu presidenttimme vetoaisi siihen. Niinistön tavat tuntien voi kuulla, miten vakuuttavasti, isänmaallisesti, tunteellisesti ja asian raskautta korostaen hän puhuisi osoittaen sanansa jokaiselle vastuunsa tuntevalle tolkun suomalaiselle.

                                                                 ***

Mediapooli, johon käytännössä kaikki Suomalaiset lehdet, tv- ja radiokanavat kuuluvat, on tehnyt parhaansa pyykätessään kansalaisten aivoista pois natovastaisuutta. 

Poolin sisältöryhmä on tiivistänyt propagandaiskujen tahtia. Ylen uutis- ja ajankohtaisohjelmissa iskut ovat jo lähes jokapäiväisiä. Venäjän pahuuden uutisointi alkaa muistuttaa 1920-30 -lukujen Vihan veljien äänenpainoja. Sanavalinnat ovat vielä lievempiä, mutta tahtotila on sama.

Minun mielestäni järjestelmällinen toiminta Suomen ja naapurimme Venäjän suhteiden heikentämiseksi täyttää maanpetoksen tunnusmerkit. Ei juridisesti, mutta moraalisesti.

Avainsanat: USA, Nato, Sauli Niinistö, Itävallan presidentti


Kommentit

16.5.2019 13.00  aulis saarijärvi

On Suomesta jo 90 journalistia ja poliitikkoa käynyt NSA ja CIA kurssit valeuutisten levityksestä, kertoi NYT 17.3.2019 nettisivuillaan. Sitten on näitä jessica-kurssien NATO- kävijöitä, jotka kuuntelevat silmät pyöreinä syntymässä säikähtäneen likan valtavia vuodatuksia, kuinka Putin tapattaa häntä joka päivä. Huumeet tekee sellaiseksi. Ei silti, samaa naista käyttää presidentti Niinistö ja pääministeri Sipilä korkeimpana neuvonantajanaan sotilasasioissa kokouksissa. Lisämausteena mukana pyörii "Rysky" ylioppilaspoika Korkeajännitysosastolta.
Kenraalikuntamme lienee Lemmenjoki höyrystä ja muusta heränneestä Bi-seksuaalisuudestaan niin sekaisin, ettei edes Niinistö voi niitä käyttää.
Kertooko näiden johtajiemme todellisen tason ja maamme strategisen johtosaamisen huipusta?

Suomalaiset ovat perusorjakansaa. Se ensimmäinen ristiretki 1000 -luvulla meidät niin perusteellisesti alisti, ettei siitä ole ylös päästy autonomiassa, ei itsenäisyydessä. Me haluamme nuolla, kuten eestiläisetkin jonkun tykinputkea ja telaketjua. Eesti vaihtoi juhlien yhdessä viikossa venäläisen panssarin halaamisen amerikkalaiseen. Meillä se tehdään hitaammin ja huomiota herättämättä muutamissa, vielä ajattelemaan kykenevissä alamaisissa.

Meillä käydään näyttäviä oikeuden käyntejä Tolvasista, Jessicoista ja metoo- miehistä. Se on mukavaa mannaa tavallisen typerälle hiljaiselle enemmistöllemme. Kun naisnäyttelijä vielä huhtikuussa maukuu ohjaajalta roolia uusiin elokuviin, saamatta jääneenä aloittaa elokuussa metoo kampanjan. Se onnistuu meidän V(vale) lehdistöltämme saamaan koko 100% tue ja näkyvyyden. VeroYLE ottaa naisen kummitapaukseksi, jota jauhetaan marraskuuhun saakka joka päivä monissa ohjelmissa. Oikeuskin myöhemmin käyttää näitä ohjelmia lähtökohtana ?todellisuudelle?. Myöhemmin oikeus ei ota kantaa siihen, että nainen jää kiinni valehtelusta.

23.6.2019 13.48  Matti

Sanoma Oyj on oma lukunsa, mutta minusta kaikkein ikävintä on Nato-propagandan levittäminen myös verovaroin YLE:n toimesta.

Mutta eipä luovuteta ihan vielä. Suomessa ei ole Naton kannatus kasvanut, eikä Venäjä-vihakaan ole lisääntynyt. Ilmeisesti sitä tolkun väkeä riittää Suomessa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini