Yhteystiedot

Mauno Saari
mauno.saari@gmail.com

Blogin arkisto

Uusimmat kommentit

FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄSeppo Ruottu  14.10.2022 18.30
FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄMartti Issakainen  14.9.2022 19.02
FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄTeemu  13.9.2022 16.58
FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄYksi miljoonista kansalaisista, joiden mielipidettä ei edes kysytty  11.9.2022 20.49
FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄJK  11.9.2022 4.33

Uusimmat kirjoitukset

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:712883 kpl

TÄMÄN HULLUUDEN KESKELLÄ

Maanantai 14.11.2022 klo 15.42 - Mauno Saari


07.10.2022

Yleispätevä paikkoja avoinna-ilmoitus Mediapoolin jäsenten käyttöön:

HALUATKO TOIMITTAJAKSI?
Haaveiletko journalistin urasta? Haluatko vaikuttaa Suomen ja vaikkapa koko maailman asioihin? Tule meille toimittajaksi. Pääset eturiviin toteuttamaan viestintää, jolla me ohjaamme lukijoittemme / katsojiemme (tarpeeton ylipyyhitään) maailmankuvan muotoutumista.

Vaadimme sinulta terävää kynää, jolla isket tajun kankaalle kaikilta niitä, jotka vastustavat edistystä, eli Suomen Nato-jäsenyyttä ja sotilasliiton tukikohtien ja joukkojen tuloa maahamme.

Voit ryhtyä korkealla lentäväksi uutishaukaksi, jonka huipputarkat silmät näkevät Suomen uutta ulkopolitiikkaa uhkaavat terroristiset tahot erityisesti sosiaalisessa mediassa. Terävillä kynsilläsi tartut Venäjän tukijoita niskasta ja nokit ne hiljaisiksi.

Ymmärrät, että vahva media ohjaa politiikkaa haluttuun suuntaan ja saa kansan tuen mille tahansa linjalle, ja että poliitikot ovat median valvonnassa ja holhouksessa.

Olet vapaan maailman, USA:n ja sen liittolaisten kannattaja, joka ymmärtää, että hampurilainen maistuu hyvältä, ja että demokratian puolustaminen vaatii ohjuksia, tykkejä ja esimerkiksi kaasuputkien räjäyttämisiä. Olet sisäistänyt sen, että terroristien menetelmät sopivat hyvin oikean demokratian rakentamiseen eri maihin.

Tuet varauksitta niin tehokkaiden aseiden lähettämistä Ukrainaan, että niillä "tulee jälkeä" – lainataksemme kunnioitetun presidenttimme lausuntoa. Olet samaa mieltä siitä, että "kaikki siteet Venäjään on katkaistava", kuten supersuosittu pääministerimme on vaatinut.

Hyväksyt sen, että totuus on usein suhteellinen käsite, jonka voi korvata luotettavien uutislähteiden epätotuudella, jos asiamme sitä edellyttää. Muistat, että meneillään olevan sodan uutisoinnissa "Ukraina kertoo", mutta "Venäjä väittää". Tiedät jo kotikasvatuksesi perusteella, että länsi on hyvä ja itä paha.

Onnistuminen toimittajan työssä edellyttää vähintään 15 vuoden ikää tai vastaavia tietoja. Tästäkin voimme tinkiä, jos valitset työasuksesi armeijan maastopuvun, osaat käsitellä rynnäkkökivääriä / sinkoa (tarpeeton ylipyyhitään) ja osaat tehdä asennon arvostetun päätoimittajamme astuessa työhuoneeseesi.

Tervetuloa haastatteluun!

Avainsanat: Journalismi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini